Verwijderen tijdelijke hulpbrug 31 oktober – 1 november

In de nacht van vrijdag 31 oktober op 1 november, tussen 22.00 en 05.30 uur wordt de tijdelijke hulpbrug over de A67 verwijderd. Op de A2/A67 wordt in verband hiermee in knooppunt Batadorp de verbindingsboog vanuit ‘s-Hertogenbosch/Tilburg in de richting Antwerpen afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via A2 richting Maastricht, bij knooppunt Leenderheide via de rotonde naar A2/A67 richting ‘s-Hertogenbosch/Antwerpen, A67 richting Antwerpen. Volg omleidingsroute 6. Tevens zijn er in de loop van de nacht op de A67 ter hoogte van de Onze Lieve Vrouwedijk in beide richtingen diverse verkeersstops van maximaal een kwartier.

Aansluitend aan het verwijderen van de brug worden vanaf zaterdag 1 november 07.00 uur de tijdelijke damwanden verwijderd. Het verkeer ondervindt hiervan geen hinder.

De werkzaamheden veroorzaken géén verkeershinder op de Onze Lieve Vrouwedijk. Wel kan geluidsoverlast optreden. Rijkswaterstaat informeert omwonenden daar per brief over.

Dit wil je misschien ook wel lezen …

Zwaargewonde bij botsing

EERSEL - De bestuurder van een bestelbus is dinsdagochtend zwaargewond geraakt bij een botsing met een vrachtwagen op de A67 bij Eersel. De snelweg...

Hooge nood op snelweg a67

Heb je het gehoord? Er was een Dixi die compleet verdwaald was en een hele file heeft veroorzaakt op de A67! De bestuurders moeten raar hebben...