De ‘IK’ in het verkeer.

Nee niet ik, maar die mensen die denken: ‘IK’ mag dat wel, de rest moet maar accepteren dat ik een grote asso ben, ‘IK’ geef er niets om dat een ander in de problemen komt door mijn gedrag, want ‘IK’ ben bijzonder.

Uiteraard kennen we deze lulletjes de behanger allemaal, en velen moeten er ook een in de familie hebben, of het zelf zijn maar nog in de ontkennings fase verkeren. Ook de KLPD merkt meer en meer dat mensen het allemaal niet meer zo nauw nemen met de verkeers regeltjes, ook hier is een oplossing voor; rijbewijs inleveren, en auto op de schrothoop; beter voor het mileu ook nog, kijken of deze stoere kerels het dan nog steeds hebben over ‘IK’, waarschijnlijk wel, maar dan is het een ‘IK’ met tranen en tuiten en is de KLPD een organisatie die wordt vergeleken met alles wat fout is.

“De ik in het verkeer wordt steeds groter.” Dat zegt Frans Zuiderhoek van het KLPD na een controle waarbij de verkeerspolitie elke minuut een automobilist kon bekeuren voor het negeren van een rood kruis boven een rijstrook. Binnen twintig minuten was het vrijdag 21 keer raak.

Lees het gehele artikel in de telegraaf.

Dit wil je misschien ook wel lezen …

Zwaargewonde bij botsing

EERSEL - De bestuurder van een bestelbus is dinsdagochtend zwaargewond geraakt bij een botsing met een vrachtwagen op de A67 bij Eersel. De snelweg...

Hooge nood op snelweg a67

Heb je het gehoord? Er was een Dixi die compleet verdwaald was en een hele file heeft veroorzaakt op de A67! De bestuurders moeten raar hebben...