Get Adobe Flash player

Snelweg-a67.nl wenst u een goed 2010

www.snelweg-a67.nl wenst u een goed en voorspoedig 2010

We hopen het komende jaar meer informatie over de A67 te kunnen publiceren, denk hierbij aan korte filmpjes over weg situaties of gevaarlijk rijgedrag want het kan gewoon beter, niet alleen de levensgevaarlijke kunsten van sommige vrachtwagen boeren, maar ook de lease-stropdasjes waren weer flink aan het jagen in 2009. Laten we er met z’n allen een beter 2010 van proberen te maken.

Heeft u informatie voor www.snelweg-a67.nl neem dan contact met ons op.

Drinken tijdens Oud en Nieuw

Pas vanavond op met het drinken van alcohol als u daarna nog met de auto naar huis moet. In verband met uw eigen veiligheid en dat van anderen. Rijden onder invloed wordt niet gezien als een overtreding, maar als een misdrijf.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.