Get Adobe Flash player

Weer Waarschuwing snelweg A67

Weer Waarschuwing

WIND(STOTEN) In het hele land, m.u.v. het zuidoosten noordoosten, komen zware windstoten (tot ongeveer 100 km/uur) voor. Op dit moment worden er op verschillende plaatsen ook windstoten van over de 100 km gemeten.

Hou het weerbericht in de gaten voordat u de weg op gaat, pas uw snelheid aan!

zie ook dit artikel en dit artikel.

edit: 11:29 Het KNMI heeft het artikel net aangepast en veranderd van zuidoosten naar noordoosten.

4 Responses to “Weer Waarschuwing snelweg A67”

  • Het KNMI geeft nu nog aan dat het zuidoosten vrij van de waarschuwing is, echter kunnen we melden dat hier in Eindhoven lokaal in iedergeval de wind al behoorlijk zijn gang aan het gaan is. Precies kunnen we het niet zeggen maar hebben zeker het idee dat dit windstoten zijn van 100km of meer.

  • Het KNMI is het er nu ook over eens om 11:29 hebben ze gemeld dat het niet het zuidoosten was maar het noordoosten, het gebied was iets opgeschoven.

  • Zware windstoten hebben vrijdagochtend her en der overlast veroorzaakt. Zo vielen op drie locaties bomen op het spoor. Dat gebeurde bij het Zuid-Limburgse Bunde, bij Nieuw Vennep en bij Den Haag Mariahoeve. Volgens spoornetbeheerder ProRail vallen de treinvertragingen mee. Zie het gehele artikel in de telegraaf.

  • De politie heeft hulp moeten verlenen toen op de A67 bij Asten een aanhangwagen achter een bestelauto schaarde en over de kop sloeg.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.