Levensgevaarlijke situatie A67/A2/N2

Zoals iedereen wel weet is de randweg eindhoven bezig met een grote renovatie, met een renovatie komen er veel ongemakken, maar dat terzijde. Sinds een paar weeken is men begonnen aan de ombouw van knooppunt leenderheide. Vanaf deze datum is er ook een zeer gevaarlijke situatie ontstaan in de Noordelijke richting, net voorbij de bocht na de afslag philips campus.

Wat is er aan de hand ?

Zodra je de bocht door bent en netjes op de rechterbaan rijdt (zoals ook aangegeven op de borden) blijk je net na de bocht in eens op de aflag terecht te komen, je bent verplicht om dan een baan op de schuiven, echter met verkeer wat ver boven de maximale snelheid op de linkerbaan rijdt is dit een wel zeer gevaarlijke situatie geworden.

De vragen die we dan ook hebben zijn ?

a) waarom wordt een normale rijbaan ineens aan afslag ?
b) waarom is dit met geen enkel bord aangegeven ?
c) waarom wordt er niet op snelheid gecontroleerd op deze locatie ?
d) waarom is er geen inhaal verbod voor vrachtwagens op deze plek ?
e) welke domme idioot heeft dit bedacht ?

en tot slot…

f) wanneer wordt deze man verplicht op de rijbaan te staan om het verkeer te waarschuwen voor de situatie die hij heeft bedacht.

Ik nodig iedereen uit om dit stuk snelweg zelf eens uit te proberen, tenminste, als zich in een zeer gevaarlijke situatie wil bevinden.

Dit wil je misschien ook wel lezen …

Zwaargewonde bij botsing

EERSEL - De bestuurder van een bestelbus is dinsdagochtend zwaargewond geraakt bij een botsing met een vrachtwagen op de A67 bij Eersel. De snelweg...

Hooge nood op snelweg a67

Heb je het gehoord? Er was een Dixi die compleet verdwaald was en een hele file heeft veroorzaakt op de A67! De bestuurders moeten raar hebben...